• ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ

Συζήτηση περί Ψυχολογίας

"Τι είναι ή ψυχολογία;", "Πόσο εύκολα στις μέρες μας επισκέπτεται ένας άνθρωπος τον ψυχολόγο; Θεωρείται ταμπού;", " Ποια είναι τα προβλήματα που απασχολούν τον άνθρωπο της σημερινής κοινωνίας; ", " Πόσο έτοιμοι είναι οι άνθρωποι να ανακαλύψουν κομμάτια του χαρακτήρα τους; " είναι μερίκες από τις απορείες πολλών από εμάς, γύρω από την επιστήμη της ψυχολογίας.

Συνέντευξη που έχει δημοσιευτεί στην στήλη Ψυχολογία του Your e- articles:

https://yourearticles.com/psychologia/%cf%83%cf%85%ce%b6%ce%ae%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%88%cf%85%cf%87%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%af%ce%b1/

Σχετικά με τον συντάκτη:

Η Άννα Λιάσκα είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και έχει εξειδικευτεί στην Βιοθυμική Ψυχοθεραπεία. Είναι κάτοχος Διπλώματος Ανώτερης Πρακτικής στην Κλινική Ύπνωση – Βιοθυμική Ψυχοθεραπεία καθώς και του βρετανικού διπλώματος Advanced Qualification in Hypnotherapy Practice του GHSC. Είναι πιστοποιημένη από το Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής και μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Συμβουλευτικής. Εργάζεται θεραπευτικά με ενήλικες ως διαπροσωπικά κατευθυνόμενη Σύμβουλος και θεραπεύτρια, με ιδιαίτερη εμπειρία και εκπαίδευση στον τομέα της ανάπτυξης διαπροσωπικών-επικοινωνιακών δεξιοτήτων και της διεκδικητικότητας. Εργάζεται θεραπευτικά στο «Θεραπευτικό Μονοπάτι» (www.therapypath.gr ).


0 comments

Δεχόμαστε κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού από Δευτέρα ως και Παρασκευή.

Ωράριο λειτουργίας

10:00 π.μ - 9:00 μ.μ

  • Black YouTube Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Επικοινώνησε μαζί μας μέσω Email συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Ελ. Βενιζέλου 51, Νέα Σμύρνη

ΤΚ 171 23
 

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

210  9321260

698 770 0450 - 698 512 9626

E-MAIL

info.therapypath@gmail.com