Βιογραφικό

Λιάσκα Άννα

Γεννήθηκα τον Δεκέμβρη του 1991 στην Αθήνα. Το ακαδημαϊκό μου ταξίδι ξεκινάει από τα Ιωάννινα.

 

Σπούδασα Προσχολική Αγωγή στη Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας. Στο σημείο αυτό της διαδρομής μου συνάντησα πολλούς μοναδικούς ανθρώπους στα πρώτα, πιο τρυφερά και καθοριστικά χρόνια της ζωής τους. Η εργασία και η καθημερινή επαφή μου με παιδιά, άρχισε να κάνει όλο και μεγαλύτερη την ανάγκη μέσα μου να καταλάβω τους τρόπους με τους οποίους μαθαίνει ένας άνθρωπος να υπάρχει σε έναν εντελώς άγνωστο για αυτόν κόσμο.

Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία και σύντομα κατάλαβα πως ο εαυτός μου και η επιστήμη της Ψυχολογίας είχε την απάντηση που αναζητούσα κι έτσι το επόμενο βήμα ήταν η επιστροφή μου στην Αθήνα για αντίστοιχες σπουδές και η απόφαση για αλλαγή πλεύσης στην επαγγελματική μου πορεία.

Σήμερα είμαι επαγγελματίας Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας. Έχω εξειδικευτεί στην Βιοθυμική Ψυχοθεραπεία. Είμαι κάτοχος Διπλώματος Ανώτερης Πρακτικής στην Κλινική Ύπνωση – Βιοθυμική Ψυχοθεραπεία καθώς και του βρετανικού διπλώματος Advanced Qualification in Hypnotherapy Practice του GHSC. Είμαι πιστοποιημένη από το Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής και μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Συμβουλευτικής.

 

Εργάζομαι θεραπευτικά με ενήλικες ως διαπροσωπικά κατευθυνόμενη Σύμβουλος και Θεραπεύτρια και αρθρογραφώ. Πλέον απολαμβάνω την διαδρομή της εσωτερικής αναζήτησης ταξιδεύοντας μαζί με τους θεραπευόμενους μου που αναζητούν τις δικές τους απαντήσεις.

8.JPG

Αϊβαλιώτης Γιάννης

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1979. Οι αρχικές μου σπουδές αφορούν την οικονομική διαχείριση πλοίων, όπου και εργάστηκα ως οικονομικός αξιωματικός. Το 2010 ήρθα σε επαφή με τον συναρπαστικό κόσμο της ψυχοθεραπείας. 

Οι συγκινήσεις που μου προσέφερε, και εξακολουθεί να μου προσφέρει, μου κέντρισαν το ενδιαφέρον. Κατάλαβα πως αν πραγματικά θέλεις να αλλάξεις κάποια στοιχεία της προσωπικότητας σου, άρα και συμπεριφορές, μέσα από τη θεραπευτική διαδικασία μπορείς. Είναι ένα δύσκολο αλλά λυτρωτικό εσωτερικό ταξίδι, με ανεκτίμητα αποτελέσματα. Έτσι αποφάσισα να αποκτήσω τις απαραίτητες ακαδημαϊκές γνώσεις για να ξεκινήσω μια νέα σταδιοδρομία ως ψυχοθεραπευτής.

 

Σήμερα είμαι επαγγελματίας Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Συμβουλευτικής, απόφοιτος του Κέντρου Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής. Έχω ειδικευτεί στις Δεξιότητες Συμβουλευτικής από το Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών I.C.P.S.

 

 Έχω ολοκληρώσει εξειδικευμένα προγράμματα στη Συμβουλευτική Εφήβων και τη Συμβουλευτική Γονέων. Είμαι ειδικευόμενος στη Βιοθυμική Ψυχοθεραπεία μέσω Κλινικής Ύπνωσης. Οργανώνω και συντονίζω ομάδες αυτογνωσίας Ενηλίκων και Εφήβων και είμαι εμψυχωτής αθλητικών ομάδων.

Τόσο εμείς όσο και το δίκτυο των συνεργατών μας, φροντίζουμε να βρισκόμαστε κάτω από συνεχή προσωπική  θεραπεία και εποπτεία αλλά και εκπαίδευση. Με αυτό τον τρόπο φροντίζουμε στην πραγματικότητα, το πρωταρχικό εργαλείο της δουλειάς μας. Τον εαυτό μας.

Αυτό μας επιτρέπει να αναπτύξουμε μαζί σου μια υγιή θεραπευτική σχέση, όπου το ''εμείς'' θα μπορέσει να γίνει ο ασφαλής χώρος που θα συν-δημιουργήσουμε προκειμένου να εργαστούμε μαζί με εμπιστοσύνη και ασφάλεια.