top of page

Βιογραφικό

Λιάσκα Άννα

 

Γεννήθηκα τον Δεκέμβρη του 1991 στην Αθήνα.

Το 2010 ξεκίνησα τις σπουδές μου στη Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του πρώην Τμήματος Προσχολικής Αγωγής του ΑΤΕΙ Ιωαννίνων - νυν Τμήματος Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

 

Στο σημείο αυτό της διαδρομής μου συνάντησα πολλούς μοναδικούς ανθρώπους στα πρώτα, πιο τρυφερά και καθοριστικά αναπτυξιακά χρόνια της ζωής τους. Παιδία που εξερευνούσαν τον εαυτό τους και τον κόσμο γύρω τους προσπαθώντας να τον γνωρίσουν και να αλληλεπιδράσουν μαζί του. 

 

Κάπου εκεί αναδύθηκε η ανάγκη μου να καταλάβω ακόμα βαθύτερα τους τρόπους με τους οποίους μαθαίνει ένας άνθρωπος να υπάρχει και να επιβιώνει σε έναν εντελώς άγνωστο για αυτόν κόσμο και παράλληλα η ανάγκη να εμβαθύνω και στον εαυτό μου.

Έχοντας ξεκινήσει εκείνο το διάστημα την ατομική μου ψυχοθεραπεία και συνειδητοποιώντας πως η εμπειρία της θεραπευτικής διαδικασίας είναι μια βαθιά επανορθωτική και αναπτυξιακή εμπειρία για τον ενήλικα που είμαι αλλά και για το παιδί που ήμουν, πήρα την απόφαση να επεκτείνω τις σπουδές μου στην Ψυχική Υγεία και να αφοσιωθώ σε αυτή ώστε να μπορώ κι με τον δικό μου τρόπο να "διευκολύνω" την εξελικτική διαδικάσια όσο περισσότερων ανθρώπων μπορώ.

Σήμερα είμαι επαγγελματίας Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας. Με εξειδικεύσεις στην Βιοθυμική Ψυχοθεραπεία (Κάτοχος Διπλώματος Ανώτερης Πρακτικής στην Κλινική Ύπνωση – Βιοθυμική Ψυχοθεραπεία καθώς και του βρετανικού διπλώματος Advanced Qualification in Hypnotherapy Practice του GHSC) και στην Υπαρξιακή Συμβουλευτική (Πιστοποιητικό εξειδικευμένης επιμόρφωσης στην Υπαρξιακή Συμβουέυτική εγκεκριμένο από την Ελληνική Εταιρία Φιλοσοφίας Ψυχολογίας & Έρευνας). 

 

 

Είμαι πιστοποιημένη από το Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής και μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Συμβουλευτικής και της Ευρωπαικής Εταιρίας Συμβουλευτικής. 

 

Εργάζομαι ψυχοθεραπευτικά με ενήλικες και γράφω άρθρα ψυχολογίας, φροντίζοντας να ενημερώνομαι και να εκπαιδεύομαι μέσα από επιμορφωτικά προγράμματα, συνέδρια, σεμινάρια καθώς και βιωματικά, μέσα από την συνεχιζόμενη ατομική μου θεραπεία και εποπτεία.

8.JPG

Αϊβαλιώτης Γιάννης

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1979. Οι αρχικές μου σπουδές αφορούν την οικονομική διαχείριση πλοίων, όπου και εργάστηκα ως οικονομικός αξιωματικός. Το 2010 ήρθα σε επαφή με τον συναρπαστικό κόσμο της ψυχοθεραπείας. 

Οι συγκινήσεις που μου προσέφερε, και εξακολουθεί να μου προσφέρει, μου κέντρισαν το ενδιαφέρον. Κατάλαβα πως αν πραγματικά θέλεις να αλλάξεις κάποια στοιχεία της προσωπικότητας σου, άρα και συμπεριφορές, μέσα από τη θεραπευτική διαδικασία μπορείς. Είναι ένα δύσκολο αλλά λυτρωτικό εσωτερικό ταξίδι, με ανεκτίμητα αποτελέσματα. Έτσι αποφάσισα να αποκτήσω τις απαραίτητες ακαδημαϊκές γνώσεις για να ξεκινήσω μια νέα σταδιοδρομία ως ψυχοθεραπευτής.

 

Σήμερα είμαι επαγγελματίας Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Συμβουλευτικής, απόφοιτος του Κέντρου Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής. Έχω ειδικευτεί στις Δεξιότητες Συμβουλευτικής από το Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών I.C.P.S.

 

 Έχω ολοκληρώσει εξειδικευμένα προγράμματα στη Συμβουλευτική Εφήβων και τη Συμβουλευτική Γονέων. Είμαι ειδικευόμενος στη Βιοθυμική Ψυχοθεραπεία μέσω Κλινικής Ύπνωσης. Οργανώνω και συντονίζω ομάδες αυτογνωσίας Ενηλίκων και Εφήβων και είμαι εμψυχωτής αθλητικών ομάδων.

Τόσο εμείς όσο και το δίκτυο των συνεργατών μας, φροντίζουμε να βρισκόμαστε κάτω από συνεχή προσωπική  θεραπεία και εποπτεία αλλά και εκπαίδευση. Με αυτό τον τρόπο φροντίζουμε στην πραγματικότητα, το πρωταρχικό εργαλείο της δουλειάς μας. Τον εαυτό μας.

Αυτό μας επιτρέπει να αναπτύξουμε μαζί σου μια υγιή θεραπευτική σχέση, όπου το ''εμείς'' θα μπορέσει να γίνει ο ασφαλής χώρος που θα συν-δημιουργήσουμε προκειμένου να εργαστούμε μαζί με εμπιστοσύνη και ασφάλεια.

bottom of page