Σχετικά με εμάς

Καλώς ήλθες στον διαδικτυακό μας χώρο!!

Δημιουργήσαμε το Θεραπευτικό Μονοπάτι με στόχο να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που απευθύνονται σε εμάς. Ανθρώπους που αναζητούν άλλους, ίσως πιο αποτελεσματικούς τρόπους προκειμένου να αντιμετωπίζουν και να διαχειρίζονται  τις δυσκολίες που τους φέρνει η ζωή και τα θέματα που τους απασχολούν. 

Με υπευθυνότητα και σεβασμό στις δικές σου ανάγκες, είμαστε εδώ  για να μοιραστούμε μαζί σου την μοναδική εμπειρία του να ανακαλύπτεις τον εαυτό σου και να γίνεσαι αυτό που πραγματικά είσαι μέσα από την θεραπευτική διαδικασία της Συμβουλευτικής ή της  Ψυχοθεραπείας. Μπορούμε να μετατρέψουμε μαζί τις δυσκολίες, σε αναπτυξιακές αφορμές που μπορούν να φέρουν την αλλαγή και την εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. 

Κι αυτή η εμπειρία, δεν θα μπορούσε παρά να βιωθεί μέσα στο ασφαλές πλαίσιο μιας θεραπευτικής σχέσης. Της σχέσης που θα συν-δημιουργήσουμε με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη και την επέκταση του εαυτού σου. 

Επικοινώνησε μέσω Email για την πρώτη μας συνεδρία!

 

Έχουμε στη διάθεση μας ποικιλία θεραπευτικών δυνατοτήτων, που επιτρέπουν την εξατομίκευση της θεραπείας σου!

Η ομαδική ψυχοθεραπεία είναι μια μορφή ψυχοθεραπείας που αξιοποιεί θεραπευτικά τη δυναμική των ανθρωπίνων σχέσεων. Η ομαδική θεραπεία δίνει την δυνατότητα στους θεραπευόμενους  να αλληλεπιδράσουν με τους άλλους σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Η ομαδική θεραπεία είναι πιο κοντά στις πραγματικές συνθήκες ζωής και μας δίνει την ευκαιρία να δούμε άμεσα το πώς διαφορετικοί άνθρωποι αντιλαμβάνονται αυτά που λέμε και σκεφτόμαστε καθώς και το πώς επιδρά η δική μας συμπεριφορά στους άλλους ανθρώπους...

Ο χώρος μας

 

Επικοινώνησε μαζί μας!

Δεχόμαστε κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού από Δευτέρα ως και Παρασκευή.

Ωράριο λειτουργίας

10:00 π.μ - 9:00 μ.μ

  • Black YouTube Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Επικοινώνησε μαζί μας μέσω Email συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Ελ. Βενιζέλου 51, Νέα Σμύρνη

ΤΚ 171 23
 

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

210  9321260

698 770 0450 - 698 512 9626

E-MAIL

info.therapypath@gmail.com

blue